Locaties

Bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis of in de bijlespraktijk. Deze bevindt zich in de Kontichstraat 73 in Edegem. Autoparking is voorzien en er is vlotte bereikbaarheid via buslijnen
32
91
92
130
131
135
.
In de bijlespraktijk worden leerlingen en ouders eerst verwelkomd in de ontdekkingsruimte. In tegenstelling tot in een ordinaire wachtzaal, valt er in de ontdekkingsruimte veel te beleven! Alle voorwerpen die je in de ontdekkingsruimte kan vinden mag je bekijken, aanraken, uit elkaar halen en bewonderen. Je vindt er historische objecten en meetinstrumenten, inventieve kunstwerken en wetenschappelijke prentenboeken. De ontdekkingsruimte laat je tot rust komen en zet je geest open voor nieuwe idee├źn. Zo kom je in de ideale mindset om je bijles aan te vangen.


Bijlessen gaan vervolgens door in de studieruimte. Deze ruimte biedt veel natuurlijke lichtinval, wat de alertheid bevordert. Tegelijkertijd zorgt het matte glas ervoor dat er geen afleiding mogelijk is van buitenaf. Versnaperingen en drankjes staan ter beschikking, zodat het energieniveau op peil wordt gehouden. Leerlingen staan centraal in deze ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk.